Applicatie keuze:

Het kiezen van de juiste applicatie voor uw bedrijf is veelal een grote uitdaging. 
Veel software ontwikkelaars en consultants beloven in folders en offertes dat alles mogelijk is met hun oplossing, echter in de praktijk blijkt dat veel software applicaties net niet precies doen wat u voor ogen had. Het is dan wel mogelijk middels een extra module, of middels een dure maatwerk oplossing.
Doordat Auducom een gedegen programmeerachtergrond heeft, zijn wij bekend met de mogelijkheden van software. Hierdoor zijn wij in staat een onafhankelijk advies aan te bieden waardoor u zult gaan werken met een goed werkend pakket toegespitst op uw bedrijfsprocessen.

Auducom kan u helpen bij het vertalen van uw wensen in concrete en praktische oplossingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Applicatiebeheer:

Applicatiebeheer is bij het MKB veelal iets dat een medewerker erbij doet naast zijn of haar normale werkzaamheden. Hierdoor word veelal niet het maximale uit het software pakket gehaald, of word er gekozen voor een standaard factuur en/of offerte opmaak. Terwijl het behoud van uw huisstijl vaak gewoon mogelijk is. 
Voor o.a. de volgende applicaties kunnen wij het beheer voor u verzorgen: ACT, AGP Rent, Easyjob, MKG en RMS.
U verwacht van uw applicaties dat deze bijdragen aan een betere bedrijfsvoering, specifiek afgestemd op uw bedrijfssituatie. Auducom kan u helpen bij het verzorgen van het applicatie beheer, en adviezen geven voor eventuele aanpassingen.
Wij houden voor u de ontwikkelingen en updates in de gaten en zullen deze in overleg met u installeren. Ook voor het maken van reports, en/of lay-outs kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Remote support:

Veel van onze werkzaamheden (zo’n 75%) kunnen wij middels “Remote support” voor u verzorgen, dit bespaart u tijd en voorrijkosten. Op de Support pagina vind u meer informatie hierover. Indien gewenst, monitoren wij uw server en netwerk en kunnen proactief (uiteraard in overleg met u) inspringen op problemen.

 De software hiervoor vindt u op de support pagina.

 Enkele van onze partners

 

Zyxel partner_logo

OneXS logo_180

 

 

 

lenovo-business-partner-200

 

Hp

 

Microsoft-Partner-Network-Logo
 

Dell Registered Partner

 

Gigaset_reseller-logo

 
 

Armgardstraat 6, 6981 HR Doesburg Tel: 0313-727 990 Fax: 0313-727 999 - Email: - KvK Arnhem: 09077945